Vejledning i at bestille lammekød

Vores lammekød fra gotlændere smager af vildt og er magert. Vores opskæringer passer til din fryser.

Vælg imellem 4 udskæringer.

Vi gør det let for den moderne forbruger at vælge opskæringer, der er nemme at pakke direkte til fryseren. Vælger du et halvt lam, så er der til ca. 2 skuffer i en fryser - så her kan de fleste være med.

 

Send en mail til lisbeth@haabetgaarden.dk med din bestilling. I 2017 er der 40 lam til slagtning og der er levering onsdag i uge 36, 37, 41, 44 og 45.

 

Kødet kan afhentes om onsdagen følgende steder:

  • Stengården, Høveltevej 40, 3460 Birkerød kl. 15.00
  • Nykredits P-plads,Københavnsvej 45, Roskilde kl. 17.00
  • Håbetgården, Håbetvej 32, Mørkøv kl. 18.30

 

Bestil senest 14 dage før levering.

 

Download folder fra Håbetgården og slagtet lam.

 

1. Lam for begyndere

 

Vi kan alle anvende hakket kød og her er det muligt at lære smagen af lam at kende uden de store armbevægelser i køkkenet.

 

Se opskæringen her.

 

Opskæringen kan være af et helt lam eller et halvt lam. Prisen er 90 kr./kg i 2017

2. Ildsjæle i køkkenet

 

Denne udskæring af et helt lam er tilegnet "gør-det-selv" folket. Til den nysgerrige der selv vil arbejde med de enkelte stykker, eller lave sin egen rullepølse.

 

Se udskæringen her.

 

Prisen er 90 kr./kg i 2017

3. Nemt til familien

 

Tanken bag denne udskæring af et helt lam er, at det er nemt at gå til. Det giver gode muligheder for at hele familien kan samles omkring middagsbordet, og tilfredsstiller alles behov for god smag samt stege til gæstebud.

 

Udskæringerne passer til en familie på 4-5 personer.

 

Se udskæringerne her.

 

Prisen er 100 kr./kg i 2017

4. Mad til 2

 

Her har vi taget udgangspunkt i ½ lam, udskåret. Dels til den nemme mad til hverdagsbrug dels lækre stege til gæster samt slaget til den hjemmelavede rullepølse krydret efter egen smag.

 

Se udskæringen her.

 

Prisen er 110 kr./ kg i 2017

Find idéer til opskæring og tilberedning af lam her.

 

Kg - prisen er beregnet udfra den slagtede krop, der hænger på krogen.

 

Lammene er som noget ekstraordinært modnet i 7 dage, hvilket giver en perfekt mørhed til kødet.

 

 

 

© 2011

 Haabetgaarden.dk - Håbetvej 32, 4440 Mørkøv - tlf 27 64 48 69  - mail: lisbeth (snabelA) haabetgaarden.dk